FTR Family: Moto's Maes Menen

FTR

FTR

Overal waar de opvallende FTR verschijnt, maakt hij de tongen los. Als geen ander heeft hij de perfecte balans tussen stijl en prestaties weten te vinden. Een motorfiets die even geschikt is voor sensationele weekendritten als voor woon-werkverkeer. Krachtig genoeg om over de snelweg te blazen en wendbaar genoeg voor het drukke stadsverkeer.

OP STRAATGEBRUIK AFGESTEMDE TOPPRESTATIES

De geraffineerde vloeistofgekoelde V-twin met een inhoud van 1203 cc levert een vermogen van 123 pk en een koppel van 120 Nm.

EEN WENDBARE EN SPORTIEVE HANDLING

De rechte rijpositie en het laaggeplaatste zadel staan in combinatie met de 17 inch wielen garant voor een vertrouwenwekkend en nauwkeurig rijgedrag. De benzinetank is strategisch onder het zadel geplaatst. Dit resulteert in een lager zwaartepunt, een betere gewichtsverdeling en een ongeëvenaarde stabiliteit in bochten.

TOONAANGEVENDE UITRUSTING EN AFWERKING

Met zijn Brembo-remmen, Akrapovic-uitlaat en verstelbare Ohlins-wielophanging is de FTR een toonbeeld van kwaliteit, vakmanschap, traditie en power.

Een uitgebreide modelfamilie

FTR R Carbon

FTR R Carbon

Leverbaar vanaf € 19.090,- inclusief BTW
FTR Championship Edition

FTR Championship Edition

Leverbaar vanaf € 18.990,- inclusief BTW
FTR Rally

FTR Rally

Leverbaar vanaf € 15.190,- inclusief BTW
FTR S

FTR S

Leverbaar vanaf € 17.090,- inclusief BTW
FTR

FTR

Leverbaar vanaf € 14.190,- inclusief BTW

EEN COMBINATIE VAN STIJL
EN PRESTATIES

Met de in de American Flat Track-competitie opgedane ervaring zet de iconische FTR de traditie voort met nog meer verfijning. Deze motor brengt voor straatgebruik geschikte prestaties, gebruiksgemak en controle naar een tot nu toe ongekend niveau. Deze ongeëvenaarde Amerikaanse V-twin staat klaar voor je volgende weekendtrip.

SNELLE LOOKS, ZELFS BIJ STILSTAND

De FTR-modellen zijn voorzien van een geraffineerde motor, een op straatgebruik afgestemde wielophanging en 17 inch wielen: een garantie voor prestaties van wereldklasse en een compacter en wendbaarder aanvoelende motorfiets.

Moto's Maes - 8930 - Menen - Belgium